Helsingin tilitoimistostamme kaikki kirjanpito- ja taloushallintopalvelut

Saat yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden.

FaktaCount palvelee koko Suomessa, mutta tilitoimistomme Helsingissä palvelee erityisesti pääkaupunkiseudun alueen kunnissa Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla sekä tietenkin Helsingissä.

FaktaCountissa menestymisesi tukena ovat henkilökohtaiset asiantuntijat ja modernit liiketoiminnan ja taloushallinnon ohjelmistot.

Digitalisoi taloushallintosi

Digitaalinen taloushallinto pitää yrityksen tärkeät taloustiedot jatkuvasti ajan tasalla ja näkyvillä, mikä mahdollistaa tietoon perustuvan liiketoiminnan johtamisen.

Esimerkiksi Netvisor mahdollistaa reaaliaikaiseen tietoon perustuvan liiketoiminnan johtamisen ja antaa työkalut joiden avulla voit ennakoida mm. lähitulevaisuuden kassavirran. Kun taas Odoo on maailman nopeimmin kasvava ERP, jossa on kaikki mitä tarvitaan liiketoiminnan ohjaamiseen.

eTasku logo
Visma Fivaldi logo
Procountor logo
Netvisor logo
Fennoa logo
odoo
Mepco

Käytössämme ovatkin kaikki merkittävät taloushallinnon järjestelmät ja tunnemme myös taloushallinnon ulkopuoliset järjestelmät (CRM, ERP, dokumentinhallinta, toimialakohtaiset järjestelmät, verkkokaupat jne), jotka voidaan liittää osaksi tarjoamaamme palvelukokonaisuutta.

FaktaCount on auktorisoitu tilitoimisto & Luotettava kumppani

Auktorisoituna tilitoimistona palvelumme laatua valvotaan ja kehitetään korkeimpien standardien mukaisesti. Henkilöstömme koostuu kokeneista taloushallinnon ammattilaisista, joiden työskentelytapa perustuu henkilökohtaiseen asiakaspalveluun.

Auktorisoitu tilitoimisto logo

Ota yhteyttä Vantaan tilitoimistoomme ja pyydä tarjous!

Soita myyntiimme tai lähetä alla oleva lomake.

Soita meille, niin löydämme sinulle sopivan asiantuntijan avuksi.

Valise halutessasi yhteydenottopyynnön aihe.
Valise halutessasi tapa kuinka haluat, että otamme yhteyden Sinuun.
Lue tietosuojaselosteemme