Olemme moderni, mutta laajan kokemuksen omaava tilitoimisto. Suunnittelemme yrityksesi tarpeita vastaavan palvelukokonaisuuden tunnistamalla sen yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Tavoitteenamme on parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen aikaansaaminen. Palvelumme eivät ole sidottu tiettyihin kaupunkeihin. Voimme palvella sinua etänä, paikkakunnastasi riippumatta.

Olemme yksi iso tiimi, vaikka toimimme eri paikkakunnilla. Toimipisteiden välinen yhteistyö on saumatonta ja se näkyy palvelun laadussa ja laajuudessa myös asiakkaille. Asiakkailtamme saatu palaute on meille arvokasta. Sen kautta meille on selvinnyt muun muassa, että valitsemamme palvelumalli on ollut oikea.

Koemme erityistä ylpeyttä, kun kuulemme asiakkaalta että – ”FaktaCountiin on helppo tulla, koska siellä palvelu on ystävällistä, keskustelevaa ja kuuntelevaa”. Tämä sama palaute on tullut esille myös asiakastyytyväisyyskyselystä, jossa haastattelimme yli tuhatta asiakastamme.

Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja palveluamme valvotaan ja kehitetään auktorisoidun tilitoimiston standardien mukaisesti.

Asiakkaamme

Meillä on upeita asiakaskumppaneita, joiden äänen haluamme päästää kuuluviin yhä enemmän myös omissa kanavissamme. Keräämme tähän osioon asiakastarinoita matkan varrelta.

Arvot ja palvelulupaus

Tavoitteenamme on parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen aikaansaaminen. Arvot ja palvelulupaus -osio listaa meille tärkeimpiä asioita.

Yhteistyökumppanit

Työskentelemme tiiviisti muiden taloushallinnon piiriin kuuluvien yritysten kanssa. Alan parhaat ohjelmistovalmistajat ovat kumppaneitamme, joiden avulla tuotamme asiakkaillemme laadukkaat palvelut.

Auktorisoitu tilitoimisto

Palveluamme valvotaan ja kehitetään auktorisoidun tilitoimiston standardien mukaisesti. Tämä varmistaa ensiluokkaista työn laatua entisestään.

Tietosuojaseloste

Arvostamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan sitä. Tämä tietosuojaseloste sisältää tietoa, mitä henkilötietoja keräämme, millä periaattein sitä käsittelemme sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.