1. Saumaton yhteistyö

Olemme yksi iso tiimi, vaikka toimimme eri paikkakunnilla. Toimipisteiden välinen yhteistyö on saumatonta ja se näkyy palvelun laadussa ja laajuudessa myös asiakkaille. Lisäksi työskentelemme tiiviisti muiden taloushallinnon piiriin kuuluvien yritysten kanssa.

Tyytyväinen henkilöstö on kaiken a ja o.

2. Nykyaikaiset työkalut

Olemme moderni tilitoimisto ja monipuoliset ohjelmistot (mm. ERP, CRM, BI) ovat osa arkipäiväämme. Alan parhaat ohjelmistovalmistajat ovat kumppaneitamme, joiden avulla tuotamme asiakkaillemme laadukkaat palvelut.

3. Intohimo työhön ja kehittymiseen

Haluamme, että työntekijämme menestyvät työssään. Henkilöstön intohimo työhön ja sitoutuneisuus ovat meidän voimavaramme. Arvostamme ”out of the box” -ajattelua, monipuolista osaamista ja halua kehittyä työssä. Asenne ratkaisee ja teemme työtä suurella sydämellä!

4. Yrityskulttuuri

Haluamme pitää organisaation mahdollisimman litteänä, jotta jokaisella työntekijällä on mahdollisuus vaikuttaa asioihin. Meillä jokainen työntekijä on yhdenvertainen riippumatta iästä, sukupuolesta tai muusta henkilöstä johtuvasta asiasta. Lisäksi tärkeitä asioita ovat muun muassa arvot, avoimuus, luotettavuus ja jatkuva kehittyminen yhdessä. Meille asiakaslähtöisyys on tärkeää, joten kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita ja toiveita.

Panostamme jatkuvaan kehittämiseen.

5. Erilaisuus

Emme ole perinteinen tilitoimisto, emmekä myöskään halua olla. Tiesitkö, että meillä on esimerkiksi asiakkaina myös muita tilitoimistoja.

Työntekijämme ovat toimintamme sydän

FaktaCount tarjoaa kaikki taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvät palvelut.  Meidän tavoitteena on kasvaa ja kehittyä yhdessä asiakkaiden, työkavereiden ja kumppanien kanssa. Me haluamme, että jokainen työntekijä saa tehdä sitä, mitä osaa parhaiten. Arvot ja normit ovat aina toimintamme lähtökohta.

Työnantajana meitä ohjaavat useat säännökset, lait ja asetukset, joihin työntekijät myös sitoutuvat. Olemme Taloushallintoliiton jäsen.

Avoimet työpaikat

Mikäli et löytänyt juuri nyt sopivaa avoinna olevaa työtehtävää, voit jättää avoimen hakemuksen alla olevan lomakkeen kautta. Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme uusia talentteja, joten kerro meille lisää itsestäsi!

Toivomme sinulta:

 • kokemusta kirjanpidosta, tilinpäätöksistä tai valmiutta, motivaatiota ja kykyä omaksua nopeasti tulevat kirjanpidon työtehtävät
 • tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja vastuunkantokykyä
 • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
 • positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
 • kaupallista koulutusta (merkonomi, tradenomi)

Mitä tarjoamme sinulle?

 • mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä alan huippuosaajien ja parhaiden työvälineiden avulla
 • yrityskulttuurin
 • monipuoliset työtehtävät
 • modernit työkalut osaksi arkea
 • mukavat työkaverit
 • joustavan työajan

Jätä meille avoin hakemus alla olevan lomakkeen kautta. Kerro hakemuksessasi millä paikkakunnalla ja millaisella sopimuksella haluaisit työskennellä. Tarjoamme myös mahdollisuuden toimia alihankintasopimuksella.

Jätä avoin hakemus CV:llä alla olevan lomakkeen kautta.

Lue tietosuojaselosteemme