FaktaCountilla on laaja yrityskumppaneiden verkosto

FaktaCountilla ja sen yrityskumppaneilla on luja luottamus toistensa tekemiseen ja osaamiseen.

  • Monialainen kumppanuusverkosto
  • Oman osaamisensa kärkeä
  • Vuosien yhteistyö takana
  • Innovatiivisuus yhdistävänä tekijänä

Yritysfakta Oy jo lähes 40 vuoden ajan keskittynyt ja erikoistunut yritysten erilaisten maksu- ja velkaongelmien ratkaisuihin ja talouden vakauttamiseen. Olemme yksityinen ja riippumaton insolvenssiasioiden asiantuntijaorganisaatio.

Palvelemme kaiken kokoisia ja kaikilta toimialoilta olevia yrityksiä ja elinkeinonharjoittajia.

Kauttamme saat niin viralliset yrityssaneeraus- ja velkajärjestelyhakemukset kuin ns. vapaaehtoiset maksusopimuspalvelut.

SprintIT on Suomen ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa Odoo Gold Partner.

Kehitämme asiakkaidemme kilpailu- ja kasvukykyä tiedon saatavuuden ja -käsittelyn avulla. Olemme yhdistelmä ketteryyttä, bisnes-ymmärrystä ja tunnustettua ammattitaitoa. Meidät tunnetaan taitavista kehittäjistä sekä halusta räätälöidä juuri sinulle toimiva ERP-toiminnanohjausratkaisu.

sprintit.fi

Auditus on kotimainen yksityinen tilintarkastusyhteisö. Auditus on panostanut omassa työskentelyssään nykytekniikan hyödyntämiseen. Siksi olemme kehittäneet CRM-Audit -tilintarkastusjärjestelmän käyttöömme kattavine digitaalisine arkistoineen. Asiakkaalle tämä merkitsee muun ohessa töiden nopeampaa valmistumista määräajassa kustannustehokkaasti.

Palvelemme sekä perinteisessä että digitaalisessa taloushallinnossa asioitaan hoitavia yrityksiä ja yhteisöjä, kuten asunto- ja kiinteistöyhtiöt, yhdistykset ja säätiöt.

Annamme lisäksi erilaisia lausuntoja, kuten TEKES- ja RAY-tilitykset, rahankeräystilitykset, liikennealan voimavaratodistukset sekä lausunnot hakeuduttaessa yrityssaneeraukseen.

Sloganimme ”Tuloksesi tarkastaja – lähellä Sinua” – kuvaa asennettamme palvella asiakkaitamme.

Jos tarvitset palvelua, ota yhteys auditus@auditus.fi tai puhelimitse 010 328 4800.

auditus.fi

Digital Audit Company Oy syntyi kolmen innovatiivisen yrittäjän halusta yhdistää voimansa ja luoda alalle aidosti digitaalinen tilintarkastusyhteisö. Haluamme olla digitaalisen kehityksen ajureita, joiden asiantuntijuus välittyy kaikessa tekemisessä.

Asiakkaan auttaminen on meille liiketoiminnan perustehtävä. Autamme asiakasta oppimaan, tekemään ja kehittymään. Mitä enemmän asiakas osaa ja ymmärtää itse, sitä parempia tuloksia saavutetaan. Olemme oppineet löytämään ja tunnistamaan yhteistyökumppanit, jotka omalla toiminnallaan edesauttavat asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Haluamme yhteistyöverkostomme kautta löytää parhaan asiantuntemuksen kuhunkin tarpeeseen ja tilanteeseen.

Tilintarkastuspalvelussamme pystymme tuottamaan asiakkaillemme huomattavaa hyötyä prosessin tehostumisen, laajan kokemuksemme ja osaavien asiantuntijoiden avulla. Tuotamme asiakkaille lisää tietoa yhtiön ja toimialan tilanteesta, toiminnan kehittämiskohteista. Palvelemme sopivan rennolla otteella ja aina täydellä osaamisellamme.

digitalauditcompany.fi

Veritas Eläkevakuutus on yksi vanhimmista toiminnassa olevista vakuutusyhtiöistä Suomessa. Tavoitteenamme on olla paras työeläkeyhtiö pienille ja keskisuurille yrityksille, sekä yrittäjille.

Tehtävämme on turvata Sinun eläkkeesi.

veritas.fi